Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dunk House komt naar Rocket League in april

UPDATE: DLC lanceert volgende week.

UPDATE: Psyonix maakt bekend dat de basketbalmodus voor Rocket League op 26 april lanceert. Deze modus heet nu Hoops en wordt middels een gratis update aan de game toegevoegd.

De studio meldt tevens dat Rocket League een NBA Flag Pack krijgt dat 30 vlaggen van NBA-teams bevat. Deze DLC kost 2 dollar.

Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar Psyonix heeft laten weten dat de nieuwe Dunk House modus voor Rocket League in april uitkomt.

Dunk House is een modus waar de normale doelen zijn vervangen door basketbalnetten. Spelers kunnen alleen scoren door de bal van bovenaf door het net te schieten.

De update is gratis en bevat tevens een unieke arena voor de modus. Dunk House duikt niet op in competitive playlists, aldus de ontwikkelaar.

De nieuwe modus heeft nog geen officiële releasedatum. Rocket League is via Cross Network Play te spelen met gebruikers van elk gameplatform.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Over de auteur

Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties