Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dungeon Defenders dit weekend gratis op Steam

50% korting op game en DLC.

Heb je niets te doen dit weekend en zie je die Star Wars: The Old Republic trial niet zo zitten? Dan raden wij je zeker aan Dungeon Defenders eens te proberen. De game is dit weekend namelijk gratis te spelen op Steam.

Dungeon Defenders is een vrolijke en verslavende mash-up van tower defense en RPG elementen waarin je met maximaal vier helden de kerkers van een groot kasteel verdedigt tegen orcs, goblins, ogres en draken die het voorzien hebben op magische kristallen. Tussen de levels door ontwikkel je je karakter, verzamel je machtige wapens en scoor je toffe pets. De gameplay is simpel maar verrassend gelaagd en rondes spelen enorm lekker weg. De ideale titel om eens met een paar vrienden te spelen dus!

Als je na het spelen overtuigd bent kun je de game en alle beschikbare DLC met maar liefst 50% korting aanschaffen. De aanbieding geldt het hele weekend.

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties