Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Edition World Tour aangekondigd

Inclusief nieuwe episode.

Ontwikkelaar Gearbox Software kondigt Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Edition World Tour aan. De game komt op 11 oktober uit voor de pc, PlayStation 4 en de Xbox One

Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Edition World Tour is een nieuwe versie van Duke Nukem 3D. De heruitgave bevat een volledig nieuwe episode genaamd Alien World Order.

Je krijgt tevens de beschikking over audiocommentaar dat in-game is te beluisteren. Daarnaast is het mogelijk om te wisselen tussen de originele 2,5D en de nieuwe True3D versie van Duke Nukem 3D.

Cover image for YouTube videoDuke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour Teaser Trailer

Het oorspronkelijke team achter Duke Nukem 3D is verantwoordelijk voor de nieuwe content. Zo is de nieuwe episode gemaakt door Allen Blum III en Richard 'Levelord' Gray. Stemacteur Jon St. Jon (Duke Nukem) en componist Lee Jackson keren ook terug.

Gearbox hintte eind vorige maand al naar nieuwe Duke Nukem content. Het is onbekend wat de studio in de toekomst nog met de reeks van plan is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties