Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Duizenden cheaters verbannen in Fortnite Battle Royale

Andere maatregelen eveneens op komst.

Epic Games laat weten dat duizenden accounts voor Fortnite Battle Royale zijn gedeactiveerd. De spelers in kwestie hadden gebruik gemaakt van cheats.

De strijd tegen cheaters is momenteel 'de grootste prioriteit voor Epic Games'. Het bedrijf plant nog verdere acties tegen valsspelers en diegenen die cheats maken en beschikbaar stellen.

Om cheaten tegen te gaan, krijgt de game binnenkort ook een vorm van in-game progressie. Op die manier wil Epic Games cheaters ontmoedigen om hun account op het spel te zetten door vals te spelen.

Fortnite Battle Royale is sinds 26 september gratis te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Eerder maakte Epic Games al bekend dat Fortnite Batttle Royale ruim 1 miljoen spelers op de eerste dag had.

Update: inmiddels is Fortnite Battle Royale beschikbaar op smartphones. Klik op de link voor meer info over Fortnite Mobile iOS invites. Wil je beter leren spelen of meer weten over Fornite, lees dan zeker onze Fortnite tips.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties