Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Duivelsbeelden locaties in Zelda Tears of the Kingdom

Inclusief hoe je Poe's vindt in het nederrijk.

Link standing by a Bargainer statue in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.
Image credit: Nintendo

Met Duivelsbeelden kun je Poe’s ruilen voor nuttige voorwerpen, waaronder de Duisternis-pantserset die de drager beter bestand maakt tegen miasma.

Het probleem is dat je ze eerst moet vinden en dit wordt nog lastiger gemaakt door het feit dat bijna alle duivelsbeelden zich in het nederrijk bevinden - de donkere onderwereld van Zelda: Tears of the Kingdom. Gelukkig kun je tijdens je zoektocht naar de standbeelden Poe’s vinden, de munteenheid die de Duivelsbeelden gebruiken.

Om je te helpen, hebben we de locaties van de duivelsbeelden die we tot nu toe hebben gevonden hieronder op een rijtje gezet, samen met tips over hoe je zowel duivelsbeelden als Poe’s kunt vinden in Zelda: Tears of the Kingdom.

Op deze pagina:

Als je meer wilt leren over Links avontuur door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Duivelsbeelden locaties in Zelda Tears of the Kingdom

Hieronder vind je de locaties van alle duivelsbeelden die we hebben gevonden:

Uitkijkkamp duivelsbeeld locatie

Oorsprong van de Bron der Moed duivelsbeeld locatie

Oorsprong van de Bron der Kracht duivelsbeeld locatie

Oorsprong van de Bron der Wijsheid duivelsbeeld locatie

Klif duivelsbeeld locatie

Vlakte duivelsbeeld locatie

Hoe vind je duivelsbeelden in Zelda Tears of the Kingdom

Nu komen we bij de kern van het probleem. Het is echt moeilijk om de duivelsbeelden te vinden in Zelda: Tears of the Kingdom. Ten eerste strompel je in het donker rond, ten tweede kun je ze maar heel moeilijk opsporen en ten derde betekent de verticale diepte en het feit dat ze overal kunnen zijn waar een oppervlak is, dat je veel moet zoeken. Oh, en ze variëren ook in grootte.

De eerste en makkelijkste manier om ze te vinden is door te praten met het mini-duivelsbeeld in het Uitkijkkamp. Het zal je de locatie van een duivelsbeeld verkopen voor wat begint als een redelijke 10 Poe.

Vraag het echter nog een keer en hij zal je maar liefst 100 Poe in rekening brengen. Natuurlijk moedigen we je hier aan om het systeem te misbruiken.

Ga eerst naar het minibargainer standbeeld en sla je spel op. Geef hem de 10 Poe’s en kijk welke locatie hij op je kaart markeert.

Maak hier een screenshot van, noteer wat er in de buurt is en laad je meest recente save.Zet meteen een speld in de kaart waar het standbeeld van de Bargainer stond. Als je de twee moet vergelijken, kun je altijd een screenshot van je pin maken en de twee vergelijken in het schermafbeeldingenalbum van de Switch.

Is dit de bedoeling? Nee. Bespaart het je een hoop tijd en moeite? Absoluut.

Tips om duivelsbeelden te vinden in Zelda Tears of the Kingdom

Nu je de basis kent, hebben we nog een paar laatste tips voor het vinden van duivelsbeelden in Zelda: Tears of the Kingdom.

Ten eerste, als je veel tijd, moeite en Poe’s wilt besparen, gebruik dan de miniduivelsbeeld-cheat van hierboven.

Ten tweede, als je Riju's Eed hebt, geeft haar kracht een topografische scan van de diepten, waardoor de pikzwarte aarde in gouden licht wordt verlicht. Het kan enorm helpen tijdens het verkennen van het nederrijk.

Ten derde, als je in de buurt van een standbeeld bent, geeft het spel je een grote hint, zoals je hieronder ziet. Als je een van deze banners ziet, ben je op de goede weg.

Hoe vind je Poe’s in Zelda Tears of the Kingdom

Poe’s zijn verloren zielen die vastzitten in het nederrijk onder Hyrule. Je kunt ze zien als je rondloopt - het zijn de kleine blauwe stipjes die je ziet zweven als kleine vlokjes vuur.

Ze zijn volkomen ongevaarlijk, gemakkelijk te herkennen (zelfs van een afstand) en je hebt er veel van nodig, dus verzamel er zoveel mogelijk als je het nederrijk verkent.

De kleine blauwe stippen in de verte zijn Poe’s.

Het is ook de moeite waard om te weten dat er, net als bij Rupees, verschillende soorten Poe's zijn, waaronder de grote Poe and enorme Poe, die respectievelijk 5 en 20 Poe waard zijn!

Veel plezier tijdens het verkennen van het nederrijk! Als je meer hulp nodig hebt tijdens jouw donkere reis, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur

Clara Wasiak

Redacteur

Reacties