Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

DualSense Edge PS5 controller eind januari beschikbaar

Voor de luttele prijs van 240 euro...

Sony meldt via de PlayStation Blog dat de "ultra aanpasbare" PlayStation 5 DualSense Edge-controller op 26 januari beschikbaar is en dat die € 240 kost. Bijkomende sticks kun je vanaf dan ook afzonderlijk kopen voor € 25.

Sony toont in de aankondiging ook een aantal features van de DualSense Edge-controller. Daarin zie je wat deze controller in zijn mars heeft en dat je de controller via een USB-kabel kunt opladen in de draagtas.

Daarnaast ontdek je dat er naast de DualSense Edge-controller ook een gevlochten USB-kabel, twee standaard caps, twee high dome caps, twee low dome caps, twee half dome back buttons, twee level back buttons, een connectorbehuizing voor de USB-kabel en een draagtas worden meegeleverd.

Gebruikers kunnen de controller met alle toebehoren vanaf 25 oktober vooruitbestellen bij een bepaald aantal verkooppunten.

Draagtas en meegeleverde inhoud van de DualSense Edge-controller.
Sony kondigde de aanpasbare DualSense Edge-controller eind augustus aan tijdens Gamescom 2022 Opening Night Live. Microsoft had al een aanpasbare controller en breidde op 21 september zijn assortiment uit met een witte Xbox Elite Series 2-controller.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties