Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dropshot-modus voor Rocket League aangekondigd

Gaat als een raket!

Rocket League krijgt op 22 maart een gratis nieuwe spelvariant genaamd Dropshot. De nieuwe modus bevat ook een nieuwe arena, genaamd Core 707.

In deze arena zijn breekbare tegels en elektrische ballen aanwezig. Via gaten in de breekbare vloer moeten spelers punten scoren. Iedere vloertegel kan twee keer worden geraakt alvorens deze wordt vernietigd.

Nieuw in deze modus is het bijhouden van de hoeveelheid schade die een speler kan aanrichten. Door de bal in de lucht te houden, richt deze meer schade aan als hij uiteindelijk een tegel raakt.

Naast de Dropshot-modus worden onder andere nieuwe prestaties, Rocket Trails en een nieuwe klasse toegevoegd. Vorige maand kreeg Rocket League nog PlayStation 4 Pro-ondersteuning.

Over de auteur
Nick Jansen avatar

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.

Reacties