Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Drie, zes of negen indie titels voor geen geld dankzij IndieFort

Nog een bundel waar we blij van worden.

Indie Bundles doen ons hartje altijd een beetje sneller slaan. Enkele geweldige games gemaakt door onafhankelijke studio's voor een zeer zacht prijsje, het is altijd fijn en meestal boeren de bundels zelf ook goed. Resultaat: de kleine ontwikkelaars krijgen genoeg inkomsten om aan een volgend pareltje te beginnen. Maar de derde IndieFort bundel, die doet ons centraal orgaan zo hard slaan dat hij bijna uit onze borstkas springt.

Wanneer je een Indie Bundle koopt zit er altijd wel een game bij die je niets zegt. Een genre dat je normaal nooit aanraakt of waar je slechte herinneringen aan hebt zorgt er voor dat dat bepaald spel virtueel stof verzamelt op de harde schijf van je computer. Bij deze IndieFort Bundle is dat niet meer het geval. Jij kiest namelijk welke games je koopt!

Je hebt de keuze uit 25 titels die stuk voor stuk met liefde zijn gemaakt. Je kan een bundel samenstellen van 3, 6 of 9 games uit dat aanbod en daarvoor betaal je respectievelijk 2.99, 5.99 en 8.99 euro. Wij kunnen je alvast 3079, Tiny and Big en Hacker Evolution warm aanbevelen, maar er zitten zeker nog andere toppers tussen!

Onderstaand filmpje behandelt elke game kort, maar op de site van IndieFort kan je rustig alle games bekijken en hopelijk ook kopen.

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen