Skip to main content

Drie nieuwe uitbreidingen voor World of Warcraft aangekondigd

Vormen samen de Worldsoul Saga.

Tijdens de openingspresentatie van BlizzCon 2023 zijn maar liefst drie nieuwe uitbreidingen voor World of Warcraft aangekondigd. De drie uitbreidingen vormen samen de Worldsoul Saga.

De eerste uitbreiding heet The War Within en komt in de loop van 2024 uit. Het is meteen ook de tiende uitbreiding voor World of Warcraft. In de aankondigingstrailer is te zien hoe oude getrouwen Thrall en Anduin Wrynn het hebben over visioenen uit het hart van de wereld.

Bekijk op YouTube

In The War Within kun je vier nieuwe zones verkennen: Azj-Kahet, The Isle of Dorn, The Ringing Deeps en Hallowfall. Ook introduceert de uitbreiding Delves, een nieuwe uitdaging voor 1 tot 5 spelers met end-game rewards.

De uitbreiding maakt het ook eenvoudiger om onder andere reputatie bij facties te delen tussen je verschillende personages via het nieuwe Warbands-systeem. Ten slotte komen er ook Hero Talents, een nieuwe manier om je personages naar je eigen wensen aan te passen.

Bekijk op YouTube

The War Within is het eerste deel van de Worldsoul Saga. Later volgen ook nog Midnight en The Last Titan. In die uitbreidingen trekken spelers respectievelijk naar Quel'Thalas en Ulduar om het kwaad dat Azeroth van binnenuit bedreigt, te stoppen.

De presentatie op BlizzCon 2023 had nog meer verrassingen in petto voor World of Warcraft-fans. Zo komen er in de loop van 2024 Cataclysm-servers naar World of Warcraft Classic en gooit het Season of Discovery binnenkort heel wat regels op de schop.

Read this next