Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Drie nieuwe uitbreidingen voor World of Warcraft aangekondigd

Vormen samen de Worldsoul Saga.

Tijdens de openingspresentatie van BlizzCon 2023 zijn maar liefst drie nieuwe uitbreidingen voor World of Warcraft aangekondigd. De drie uitbreidingen vormen samen de Worldsoul Saga.

De eerste uitbreiding heet The War Within en komt in de loop van 2024 uit. Het is meteen ook de tiende uitbreiding voor World of Warcraft. In de aankondigingstrailer is te zien hoe oude getrouwen Thrall en Anduin Wrynn het hebben over visioenen uit het hart van de wereld.

In The War Within kun je vier nieuwe zones verkennen: Azj-Kahet, The Isle of Dorn, The Ringing Deeps en Hallowfall. Ook introduceert de uitbreiding Delves, een nieuwe uitdaging voor 1 tot 5 spelers met end-game rewards.

De uitbreiding maakt het ook eenvoudiger om onder andere reputatie bij facties te delen tussen je verschillende personages via het nieuwe Warbands-systeem. Ten slotte komen er ook Hero Talents, een nieuwe manier om je personages naar je eigen wensen aan te passen.

The War Within is het eerste deel van de Worldsoul Saga. Later volgen ook nog Midnight en The Last Titan. In die uitbreidingen trekken spelers respectievelijk naar Quel'Thalas en Ulduar om het kwaad dat Azeroth van binnenuit bedreigt, te stoppen.

De presentatie op BlizzCon 2023 had nog meer verrassingen in petto voor World of Warcraft-fans. Zo komen er in de loop van 2024 Cataclysm-servers naar World of Warcraft Classic en gooit het Season of Discovery binnenkort heel wat regels op de schop.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

World of Warcraft

PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties