Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Drie nieuwe uitbreidingen Fallout: New Vegas

De eerste is voor 17 mei.

Op 17 mei kunnen we opnieuw aan de slag met Fallout: New Vegas. Dan komt immers Honest Hearts uit, de tweede downloadbare content voor de game. In deze uitbreiding trekken we het Zion National Park van Utah binnen, een wildernis die verzeild is geraakt in een clanoorlog en waarin ook een missionaris het aan de stok heeft gekregen met een kerel die zich Burned Man laat noemen.

In juni schotelt Bethesda ons dan weer Old Worlds Blues voor, een DLC-pakket dat je in een mislukt wetenschappelijk experiment dropt en je van dichtbij kennis laat maken met de gemuteerde wezens die het Mojave Wasteland bevolken.

In juli krijgen we dan weer Lonesome Road, een DLC die dieper ingaat op Courier Six, de man die weigerde om de beruchte Platinum pokerchip af te leveren. We komen te weten waarom hij dat niet wilde, maar daarvoor moeten we eerst de gevaren van the Divide, een wasteland dat regelmatig een orkaan ziet passeren, overwinnen.

Onze agenda wordt door Bethesda dus goed gevuld. Toch hintte Bethesda eerder al dat we nog meer extra content mogen verwachten. In totaal zouden er tot acht DLC's kunnen verschijnen voor Fallout: New Vegas.

Hoe wij de game bevonden, lees je hier.

Over de auteur
Cedric Vanhoorebeeck avatar

Cedric Vanhoorebeeck

Editor & Community Manager EG Benelux

Cedric verzorgt je dagelijkse portie vers nieuws en onderwerpt af en toe ook eens een game aan zijn kritische blik. Je houdt hem beter te vriend, want hij is ook de moderator van dienst op deze site. Bovendien is hij ook jouw aanspreekpunt voor de Eurogamer crew. Het Eurogamer forum is dan ook zijn natuurlijke habitat.

Reacties