Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Deze Sega Mega Drive-games zijn vanaf nu beschikbaar via Nintendo Switch Online

Earthworm Jim, Alisia Dragoon en The Story of Thor!

Nintendo onthul dat er nu drie nieuwe Sega Mega Drive-games beschikbaar zijn in de Nintendo Switch Online-bibliotheek. Deze Sega Mega Drive-games zijn nu beschikbaar:

  • Earthworm Jim
  • Alisia Dragoon
  • The Story of Thor

Earthworm Jim is een 90's platformer waarin je in de huid kruipt van een mens met een wormenhoofd. In de Story of Thor moet je met protagonist Prince Ali enkele dungeons voltooien en leren hoe je geesten oproept.

Alisia Dragoon tenslotte draait rond hoofdpersonage Alisia die dungeons probeert te voltooien met behulp van verschillende dieren en bliksem die ze met haar handen kan afschieten.

Tijdens de Nintendo Direct van 13 september kondigde Nintendo The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom aan. Ook raakte bekend dat GoldenEye 007 naar Nintendo Switch Online komt en dat Pikmin 4 in 2023 uitkomt.
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties