Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Drie CoD's komende twee jaar

Activision blijft niet bij de pakken zitten.

Dam Amrich, een blogger werkzaam bij Activision, heeft laten weten dat het bedrijf plannen heeft om in de komende twee jaar maar liefst drie verschillende titels binnen de Call of Duty reeks uit te brengen.

We weten al een tijdje dat deeltje zeven binnen de serie rond november van dit jaar zal verschijnen en dat ontwikkelaar Treyarch werkt aan de nieuwe Call of Duty. Ons lijkt het dus logisch dat de andere twee titels waarover Amrich het heeft in de planning staan voor 2011. Zelf liet de man enkel het volgende los: "Ze (Activision, red) hebben laten weten dat er drie Call of Duty in ontwikkeling zijn die binnen de komende twee jaar zullen verschijnen. Gezien er een patroon is van el jaar een nieuwe CoD uit te brengen, is er nog een titel over in ontwikkeling bij een nieuwe studio. Het spel zal bovendien binnen een genre thuishoren", aldus Amrich.

Dat laatste wisten we jullie een tijdje terug te melden in een eerder nieuwsbericht. Maar hoe zit de CoD-releasetijdslijn dan precies in elkaar. Wel volgens ons zullen we dit jaar Call of Duty 7 door Treyach mogen verwelkomen, terwijl we rond het einde van 2011 Infinity Ward weer aan het werk zullen zien met Modern Warfare 3. De derde titel zou in productie zijn bij het gloednieuwe Sledgehammer Games.

Getagged als

Reacties