Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dreamland 64, Miiverse en andere stages voor Super Smash Bros.

Sommige nu al uit, anderen nog in de maak.

Nintendo maakt bekend dat de stages Dreamland 64 en Miiverse nu te downloaden zijn voor Super Smash Bros. for Wii U/3DS. Dreamland 64 kost 1,99 euro per game of 2,99 voor beide versies en Miiverse wordt gratis aangeboden.

Dreamland 64 is een level dat eerder speelbaar was in de eerste Super Smash Bros. en Super Smash Bros. Melee. De Miiverse-stage is helemaal nieuw en toont Miiverse-posts op de achtergrond, wanneer je verbonden bent met internet.

In de toekomst worden Hyrule Castle en Peach's Castle nog toegevoegd, ook beide bekend uit de originele Super Smash Bros. Een releasedatum is nog niet gegeven.

Tot slot is er nog Suzaku Castle, een stage die gebundeld zit met Ryu uit Street Fighter. Deze is ook nu te downloaden en samen kosten ze 5,99 euro per game, of 6,99 voor beide versies.

Nintendo onthult tevens nieuwe Super Smash Bros.-amiibo, waaronder Falco en Duck Hunt. Bekijk hieronder de zojuist uitgezonden Nintendo Direct terug.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties