Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dragon Quest Builders krijgt Japanse releasedatum

The Legend of Minecraft.

Tijdens de persconferentie van Sony op de Tokyo Game Show heeft Square-Enix de releasetrailer van Dragon Quest Builders getoond. Tevens is er een releasedatum voor Japan bekendgemaakt.

In de game is het koninkrijk Alefgard vernield door de Dragonlord. Het verhaal is een alternatieve vertelling van Dragon Quest 1, waarin de held faalt om Dragonlord te verslaan. Jaren later is het aan jou om de wereld te herbouwen. NPC's geven je opdrachten zoals het herbouwen van een vernield dorp, maar het staat je vrij hier je eigen creatieve slag aan te geven. Je moet in de wildernis bouwmaterialen verzamelen terwijl je in real-time vecht tegen bekende Dragon Quest-vijanden.

Dragon Quest Builders komt op 28 januari uit in Japan voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Een westerse release is nog niet aangekondigd.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties