Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dragon Quest 12: The Flames of Fate aangekondigd

Duwt de serie op een donker pad.

Square Enix heeft gisteren tijdens een livestream onthuld dat Dragon Quest 12: The Flames of Fate in ontwikkeling is. Veel details over de game zijn er niet, maar bedenker Yuji Horii vertelde wel dat de game een stuk donkerder dan zijn voorgangers is.

Horii liet ook optekenen dat de game gaat over 'opties hebben' en dat het klassieke turn-based vechtsysteem wordt herbekeken. Over een mogelijke releasedatum en platformen waarop de game uitkomt, laat Horii voorlopig niets los.

De onthulling van Dragon Quest 12 was het orgelpunt van een livestream waarin ook een remake van Dragon Quest 3 en een offline release van Dragon Quest 10 werden aangekondigd. Daarnaast is er ook een spin-off van Dragon Quest 11 met Erik en Mia in de hoofdrol in de maak.

Ben je benieuwd naar de vorige game in de serie? Hier vind je Sanders Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties