Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dragon Quest 11 S voor Nintendo Switch krijgt Japanse stemmen

Bekijk de eerste trailer.

Ontwikkelaar Square Enix maakt bekend dat de Nintendo Switch-versie van Dragon Quest 11: Exhoes of an Elusive Age met Japanse voice-overs te spelen is. Dragon Quest 11 S komt in 2019 uit in Japan, onduidelijk is nog of deze variant ook daarbuiten lanceert.

Voor Japanse gamers is het de eerste keer dat ze de personages horen praten. De originele PlayStation 4-versie bevat namelijk helemaal geen stemmen. Engelse voice-overs werden pas toegevoegd toen de game ook naar Amerika en Europa kwam.

Volgens Square Enix is er ook nog een 'verrassing' rond de game gepland op 1 januari. Later die maand volgt ook een livestream. Online wordt gespeculeerd dat de hoofdrolspeler van Dragon Quest 11 wel eens een downloadbare vechter voor Super Smash Bros Ultimate kan worden.

Lees ook de Dragon Quest 11-review van Sander.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties