Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dragon Ball FighterZ Switch release ligt in september

Slaat in als een spiritbomb.

De Nintendo Switch-versie van Dragon Ball FighterZ komt op 28 september uit. De port werd vorige week tijdens Nintendo's E3-livestream officieel onthuld.

Wanneer je een pre-order plaatst krijg je gelijk toegang tot Goku SSGSS en Vegeta SSGSS. Daarnaast krijg je de Japanse versie van de SNES game Dragon Ball Z: Super Butoden.

Bandai Namco heeft eveneens bekendgemaakt dat alle DLC-personages vanaf de lancering te koop zijn. Daarnaast krijgt Dragon Ball Xenoverse 2 nieuwe downloadable content. Het personage Super Baby Vegeta wordt in de zomer aan die game toegevoegd.

Dragon Ball FighterZ voor de Switch is momenteel bij Arc System Works in ontwikkeling. De ontwikkelaar maakte ook de originele game.

In de Dragonball FighterZ review schrijft Johnny dat de game een liefdesverklaring voor het bronmateriaal is. De game is momenteel al beschikbaar voor pc, Playstation 4 en Xbox One.

Over de auteur

Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties