Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dragon Age: Origins voor Mac bijna klaar

Apple fans: kruis 21 december aan!

In mijn directe omgeving vragen steeds meer mensen mij of bepaalde pc-games ook richting de Mac komen. In vele gevallen moet ik steeds met een negatief antwoord op de proppen komen, maar vanaf vandaag kan ik alle Apple-lievende Dragon Age fans een warm hart onder de riem steken.

Ontwikkelaar BioWare en uitgever EA laten namelijk weten dat Dragon Age: Origins vanaf 21 december voor de Mac verkrijgbaar zal zijn, en dit in twee versies. Allereerst is er de standaard versie waarin volledige spel te vinden is, maar er zal ook een Digital Deluxe Edition uitkomen. Hierin kunnen we de Warden's Keep DLC terugvinden, alsook exclusieve ingame items, een digitale soundtrack en het Blood Dragon Armor. Als klap op de vuurpijl zullen beide versies de Stone Prisoner DLC bevatten.

De Digital Deluxe Edition van Dragon Age: Origins zal te downloaden zijn via GameTree, Direct2Drive, Best Buy, GamesGate en GameTap. Wij gingen een tijdje terug al eens aan de slag met de pc-versie van het spel, en we schreven onze bevindingen netjes neer in een review.

Getagged als
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties