Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dragon Age: Inquisition bevat acht potentiële romance-partners

En focust zich meer op relaties met je metgezellen.

In Dragon Age: Inquisition zijn acht potentiële romance-partners te vinden. Dat onthult studio Bioware in een online vraaggesprek over relaties en andere gameplay-elementen.

Ook ligt er meer nadruk op het onderhouden van relaties met je metgezellen. Ze hebben allemaal hun eigen doel en als je ze helpt dit te bereiken, dan heeft dat invloed op hoe ze op je reageren. Met minstens één van je teamleden is een homoseksuele relatie aan te gaan.

Los daarvan laat de ontwikkelaar weten dat ook ditmaal de wapens beperkt zijn tot de klasse je kiest. De Rogue-klasse kan wel gebruik maken van handbogen zonder zich hiervoor te specialiseren. In tegenstelling tot de vorige Dragon Age-games heeft elke klasse maar één specialisatie. Dit komt volgens Bioware tot uiting op bepaalde momenten in het verhaal.

Er zijn ook bekende gezichten uit de vorige games die opduiken in Inquisition, waaronder Morrigan en Alistair.

De releasedatum van Dragon Age: Inquisition is 7 oktober. De game verschijnt op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Op E3 liet EA ook een nieuwe gameplay trailer van Dragon Age: Inquisition zien.

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen