Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dr. Mario World release bekend

Puzzelen op je smartphone.

Nintendo heeft de release bekendgemaakt van Dr. Mario World. De nieuwe free-to-play titel van de Japanse ontwikkelaar komt op 10 juli uit voor Android en iOS. Bij lancering zal de game 169 levels bevatten, verspreid over vijf werelden.

In elk level probeer je capsules met verschillende kleuren te combineren om virussen te verslaan. Heb je drie op een rij, dan verdwijnen de monstertjes van het scherm. Daarnaast bevat de game ook verschillende items zoals Koopa Shells.

Naast Mario bevat de serie deze keer voor het eerst ook andere speelbare personages. Zo kun je deze keer aan de slag met Dr. Peach, Dr. Yoshi, Dr. Toad en Dr. Luigi, die elk unieke abilities hebben.

Een nieuwe trailer voor de game legt ook het verdienmodel van Dr. Mario World uit. Zo kun je levels slechts een beperkt aantal keer proberen. Nadien moet je wachten tot je energiemeter terug gevuld is of kun je betalen om verder te spelen. Ook kun je met echt geld extra items kopen.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties