Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dr. Dre onthult nieuwe muziek voor GTA Online: The Contract

En ook Anderson .Paak deelt alvast enkele beelden.

Dr. Dre en Anderson .Paak onthullen twee muziekfragmenten, een tussenfilmpje en een afbeelding van de nieuwe GTA Online-verhaallijn The Contract. Dat doen ze via respectievelijk YouTube en Instagram.

Voor de muziek van The Contract slaat Dr. Dre de handen in elkaar met Eminem, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Anderson .Paak en DJ Pooh. Om fans nieuwsgierig te maken, onthult Dr. Dre alvast een muziekfragment van het nummer The Goat. Dat liedje maakte hij in samenwerking met Eminem.

Anderson .Paak doet er nog een schepje bovenop, want hij onthult een tussenfilmpje uit GTA Online: The Contract waarin een virtuele versie van de rapper en Dr. Dre een nummer in een studio opnemen. Hoe dat nummer heet, onthult de Amerikaanse rapper voorlopig niet.

Op de bijgevoegde afbeelding zie je vanuit een andere hoek hoe beide artiesten hun creaties op de computer bewerken en het typische knoppenpaneel uit een muziekstudio.

GTA Online: The Contract komt op 15 december uit en introduceert onder andere een nieuw radiostation, tal van extra wapens en Dr. Dre en Franklin als hoofdpersonages voor de nieuwe verhaallijn.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties