Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dr Disrespect streamt weer, maar niet op Twitch

Two-Time Champion is terug van weggeweest.

Na een tijdelijke afwezigheid streamt Dr Disrespect opnieuw. De populaire streamer was afgelopen weekend voor het eerst sinds zes weken live via YouTube te volgen.

Het was zijn eerste livestream sinds de Dr Disrespect ban op Twitch. Op het hoogtepunt keken meer dan 500.000 mensen naar de stream.

Op de hamvraag waarom hij van Twitch verbannen is, kon Dr Disrespect niet veel zeggen. "We hebben nog steeds geen idee. (...) Geen communicatie vooraf. Geen handreiking. Niks. Boem. Klaar."

Bekijk op YouTube

Over eventuele vervolgstappen is Guy 'Dr Disrespect' Beahm verder voorzichtig in zijn woordkeuze. Hij geeft aan dat de juristen er achter de schermen druk mee bezig zijn en er verder niks over wil zeggen.

Het is verder niet duidelijk wanneer Dr Disrespect zijn volgende livestream is en ook niet of het in het vervolg exclusief op YouTube zal zijn. Wat wel vaststaat, is dat de populaire streamer in ieder geval doorgaat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.
Reacties