Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Download Zelda: Four Swords nu gratis

Op alle DS- en 3DS-systemen.

Je kon hier enkele weken geleden al lezen dat Nintendo de verjaardagseditie van The Legend of Zelda: Four Swords een tijdlang gratis zou gaan aanbieden als DSiWare-titel. Waarom dan nog eens met dat nieuws komen aanzetten? Omdat de actie vandaag start uiteraard!

De originele GBA-versie van dit tweedimensionale Zelda-avontuur stond vier spelers acht jaar geleden toe samen te spelen indien ze hun Game Boy Advances allen verbonden met een GameCube. Dit was meteen ook de eerste keer dat je een Zeldagame in multiplayer kon spelen.

Begin je vooral nog niet het hoofd te breken over waar je drie gelijkgezinde Zeldafanaten moet gaan zoeken die met jou dit avontuur willen aangaan. Nintendo heeft er namelijk voor gezorgd dat de game voortaan ook in je ééntje speelbaar is. Bijkomende extra's ten opzichte van de originele uitgave zijn enkele nieuwe gebieden.

Er zit echter weinig haast achter om van dit aanbod te profiteren, want de actie loopt tot 20 februari volgend jaar. Heb je echter een geheugen met meer gaten dan de oudste Zwitserse gatenkaas, dan raden we je enerzijds aan een keertje bij de dokter langs te gaan, maar willen we je er anderzijds aan herinneren dat dit allicht de laatste nieuwspost is die we hier aan wijden (tenzij überZeldafans Philip of Jasper er anders over denken).

Meer info over dit aanbod en hoe ervan gebruik te maken lees je hier.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties