Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Download GTA 5 deze week gratis op pc

Waarom ooit nog games kopen?

Update: Er is duidelijk enorm veel vraag naar gratis GTA 5 op pc. De Epic Game Store servers hebben moeite het bij te houden.

Epic laat weten via Twitter dat ze hun best doen om de servers zo snel mogelijk op te schalen zodat het de enorme toevloed aan gebruikers aan kan.

Een beetje geduld dus!

Origineel bericht:

Grand Theft Auto 5 is deze week gratis te downloaden via de Epic Game Store. Dat heeft Epic per ongeluk verklapt in een tweet.

Epic doet al heel de week geheimzinnig over de volgende game die gratis te downloaden is via de Epic Game Store. Er gingen al een tijdje geruchten dat het om Grand Theft Auto 5 zou gaan, zeker nadat die game plots verdween van de Xbox Game Pass.

Nu heeft Epic zelf per ongeluk zijn grote verrassing verpest. In een te vroeg verstuurde tweet kondigt de uitgever de komst van GTA 5 als gratis game op de Epic Game Store aan.

Je kan GTA 5 vanaf donderdag 14 mei om 17:00 uur gratis downloaden. Je hebt daarvoor een week de tijd, tot 21 mei om precies te zijn. Je mag de game nadien gewoon houden.

Downloaden doe je via de Epic Game Store.

Tijd om die GTA 5 cheats nog eens boven te halen!

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties