Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dowload Tales of Monkey Island gratis

Deal slechts enkele dagen geldig.

Markeer 19 september in je agenda en haal alvast een ooglapje, papegaai en houten been boven, want morgen is het de officiële 'Talk Like a Pirate Day'!

Om dit jaarlijkse gebeuren wat ondersteuning te geven hebben LucasArts en Telltale besloten om de eerste episode van Tales of Monkey Island, zijnde 'Launch of the Screaming Narwhal', volledig gratis aan te bieden vanaf 19 september. Wij kunnen ons geen betere manier bedenken om een feestelijk gebeuren als dit in de bloemetjes te zetten, dus downloaden die handel via playlikeapirate.com.

Daar stopt het goede nieuws echter nog niet, want ook The Secret of Monkey Island (het allereerste deel binnen de reeks) zal voor een gelimiteerde tijd aan een goedkopere prijs te downloaden zijn. Het spel kan vanaf 19 september aan een reductie van vijftig procent aangekocht worden voor de iPhone, of via Steam en Direct2Drive.

Om af te sluiten maken we jullie nog even warm voor het aankomende Lair of the Leviathan, het derde deel binnen de Tales of Monkey Island-reeks die vanaf 29 september verkrijgbarrrrrrgh zal zijn! Yar Matey!

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen