Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Double Fine's Trenched aangekondigd

Exclusief voor Xbox Live.

Stacking werd nog maar net op ons losgelaten, en Double Fine heeft zonet z'n derde DLC-project al aangekondigd. In de review van Stacking zei ik nog dat de ontwikkelaar game-universa aan de lopende band lijkt te maken, en die stelling wordt bij deze nog maar eens bevestigd.

Na Costume Quest en Stacking is het de beurt aan Trenched. In tegenstelling tot de twee eerste games lijkt deze een beetje meer de cliché richting uit te gaan. Het spel draait rond verschrikkelijke aliens die het op het menselijke ras gemunt hebben. Gelukkig beschikken wij over gigantische en aanpasbare oorlogsmachines om de buitenaardse wezens met een hele hoop kanonnenvuur terug naar hun planeet te knallen.

Terwijl de eerste twee games zowel op Xbox 360 als PS3 verschenen, wordt Trenched een Xbox Live exclusive. Wij zijn alvast benieuwd welke originele draai Double Fine aan het concept zal geven, want dat ze dat zullen doen staat buiten kijf.

De aankondigingstrailer.

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties