Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dota 2 update 7.0 brengt Sun Wukong

Plus een gigantische metamorfose.

De nieuwste patch voor Dota 2 bevat een nieuwe hero en een gigantische lijst met veranderingen voor de game.

Patch 7.0 brengt allereerst Sun Wukong, een nieuwe hero gebaseerd op het Chinese "Journey to the West". Hij is een Melee vechter die zijn verlengbare staf gebruikt om aan te vallen. Hij kan ook over de boomtoppen van de arena springen voor een verrassingsaanval.

De gebruikersinterface van de game is aangepast. De HUD-elementen zijn kleiner en compacter geworden, zodat er meer te zien is van de arena. De shop bevat nu een lijst met veelgebruikte items voor de hero die je speelt. Ook kun je een Flying Courier kopen zonder dat je de shop hoeft te openen.

Het pregame-venster bevat meer filters om de hero te zoeken die je wilt, waaronder zijn rol in het gevecht en de complexiteit van zijn mechanics. Het nieuwe Team Composition venster laat je zien wat de sterke en zwakke punten van jouw teamopstelling zijn.

Heroes hebben elk een unieke talent tree gekregen, waarmee je je strategieën kunt verfijnen. De nieuwe Backpack laat je drie extra items meedragen, maar je kunt ze pas gebruiken als je ze eruit haalt. Ook zijn er verschillende aanpassingen aan de map gemaakt.

Tot slot is er nu de mogelijkheid om je eigen Bots te maken, middels de scripttaal Lua. Verschillende Heroes hebben een nieuw design gekregen en Showcase View bevat nu dynamisch gras, een normale lucht en hogere bomen die met de wind meewaaien.

De volledige patch notes zijn te lezen op de Dota 2-website. De patch is vanaf vandaag beschikbaar. In ander MOBA-nieuws is de Gigantic open bèta van start gegaan.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties