Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dota 2 The International 2016 datum onthuld

Ook details tickets bekend.

Valve heeft bekendgemaakt dat The International 2016 in augustus plaatsvindt. Net als de voorgaande jaren vindt het Dota 2-toernooi in Seattle plaats.

The International Dota 2 Championship duurt zes dagen. Het toernooi start op 8 augustus en eindigt op 13 augustus. 's Werelds beste spelers nemen het dan in de KeyArena in de Amerikaanse stad Seattle tegen elkaar op.

Voordat het echter zo ver is, moeten teams zich eerst zien te plaatsen middels kwalificatietoernooien. De Open Qualifiers beginnen op 21 juni en de Regional Qualifiers volgen op 25 juni.

Tickets gaan vanaf 7 april in de verkoop. Dit jaar zijn er twee opties. Zo is er voor 75 dollar de Midweek-ticket voor de eerste vier dagen waarmee je onder meer toegang tot de openingsceremonie en de All-Star match krijgt. Met de Finals-ticket krijg je toegang tot de laatste twee dagen van het toernooi en die kost 100 dollar. Aanwezigen krijgen tijdens het toernooi in-game items voor de MOBA.

Vorig jaar steeg de prijzenpot van het Dota 2-toernooi tot een recordbedrag. Zo won het team Evil Geniuses als winnaar van het toernooi ruim 6,6 miljoen dollar.


Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Dota 2

PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties