Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dota 2 Reborn nu speelbaar op pc

Draait op de Source 2 engine.

De bètatestfase van Dota 2 Reborn is vanaf vandaag speelbaar op de pc. De Mac en Linux versies volgen snel. Dat maakt Valve via de officiële website bekend.

Met Reborn krijgt de MOBA een visuele opknapbeurt en een nieuwe gebruikersinterface. Dit heeft te maken met de nieuwe Source 2 engine. Die verhelpt ook de latency-problemen. De tijd tussen het commando en de reactie van het personage is daardoor aanzienlijk verkort.

Ook kan je vanaf nu personages testen via de Hero Browser. Ten slotte voegt Reborn de mogelijkheid toe om aangepaste games te spelen. Deze mods worden door de Dota 2-gemeenschap gecreëerd.

"Deze aangepaste games kunnen van alles zijn; een gigantische gevecht tussen tien Invokers tot aan een verhaal gedreven avontuur." aldus Valve. "Voor ons representeert deze mogelijkheid een traditie die het ontstaan van Dota, Team Fortress en Counter-Strike heeft bevorderd. Wij willen een ecosysteem creëren waarin je elke keer iets anders ervaart, wanneer je Dota 2 opstart."

Om aan de bèta van Dota 2 Reborn deel te nemen, start je enkel Dota 2 op en selecteer je via de Play-optie Dota 2 Reborn Beta. Klik vervolgens op installeren om je download te beginnen. Na installatie vraagt de game tijdens het opstarten welke versie je wilt spelen.

Bekijk op YouTube

Read this next