Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dota 2 Battle Pass nu beschikbaar voor The International 2017

Bevat onder andere co-op campaign.

Dota 2 krijgt een eerste co-op campaign genaamd Siltbreaker. Die is speelbaar voor iedereen die de Battle Pass voor The International 2017 koopt.

In Siltbreaker vechten spelers samen in "diverse landschappen met afschuwelijke monsters, valstrikken en andere dodelijke verschrikkingen". Het eerste deel van de campaign komt later deze maand uit. Het tweede deel volgt in juli.

Naast de co-op campaign biedt de Battle Pass dit jaar nog andere nieuwigheden. Zo is er een quiz die je alleen of met vrienden kan proberen om punten te verdienen. Ook is het mogelijk om een keer per week een wedstrijd te spelen voor dubbele MMR-rating.

Naarmate je meer speelt, stijgt je Battle Pass in level. Zo speel je onder andere taunts, announcer packs en een unieke courier genaamd Hermes the Hermit Crab vrij.

The International 2017 gaat door van 7 tot en met 12 augustus. 25 procent van het geld dat spelers spenderen aan de Battle Pass gaat rechstreeks naar de prijzenpot voor het evenement. Momenteel staat die op 5,5 miljoen dollar.

Twee weken terug maakte Valve ook bekend dat je binnenkort een telefoonnummer dient te registeren om de Ranked Mode van Dota 2 te spelen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties