Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Doom Update 4 introduceert nieuwe Arcade Mode

Plus nieuwe online modi en SnapMap-functies.

Update 4 voor Doom introduceert gratis een nieuwe Arcade Mode, online maps en SnapMap-functies. Dat maakt uitgever Bethesda Softworks bekend.

Activeer je Arcade Mode, dan verandert de singleplayer campaign in een reeks uitdagingen. Je hebt alle wapens, runes en uitrusting ter beschikking. Je scoort punten door vijanden achter elkaar te doden zonder zelf geraakt te worden.

Met de update ontvang je ook de klassieke Doom omgevingen om in SnapMap te gebruiken. Tevens is het makkelijker om gespeelde SnapMaps te beoordelen en om SnapMap-makers te volgen.

De update introduceert tevens de Possession en Bloodrush multiplayermodi. In Possession moeten Marines zo lang mogelijk overleven tegen Prowlers. In Bloodrush houd je een leeglopende meter tegen door vijanden te doden. De speler die het langst staande blijft, wint de ronde.

Vorige maand voegde Doom Update 3 een nieuwe Deathmatch-modus toe. Eind deze maand lanceert het tweede betaalde DLC-pakket. Voor Johnny's oordeel over het eerste pakket lees je zijn Doom: Unto the Evil review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

DOOM 4

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties