Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Doom 3: VR Edition aangekondigd voor PlayStation VR

VR-tripje naar Mars.

Doom 3: VR Edition komt op 29 maart uit voor PlayStation VR en zal te spelen zijn op de PlayStation 4 en PlayStation 5 via backwards compatibility. Dat maakt Bethesda bekend via de PlayStation Blog.

De VR-versie van Doom 3 bevat de basisgame en de Resurrection of Evil- en The Lost Mission-uitbreidingen. De game speelt zich af op Mars en neemt ongeveer vijftien uur in beslag. Verder krijgt de game ook een opfrisbeurt dankzij verbeterde textures, shaders en geluidseffecten.

Bekijk op YouTube

De game is volledig te besturen met de Aim controller en bevat tal van nieuwe mechanics. Zo kun je nu om de hoek kijken, een zaklamp op je wapens bevestigen en snel 180 graden draaien zodat je aanvallen in je rug ziet aankomen. Verder kun je ook je health, armor en ammo in de gaten houden met een horloge om je arm.

Tot de release van Doom 3: VR Edition kun je aan de slag met de laatste game uit de Doom-reeks. Meer informatie over die game vind je in onze Doom Eternal review en Doom Eternal: The Ancient Gods Part 1 review.

Read this next