Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dontnod Entertainment kondigt Twin Mirror aan

Vampieren zijn vreemd, maar deze game ook.

Dontnod Entertainment heeft Twin Mirror aangekondigd. De nieuwe game van de makers van Life is Strange en Vampyr lanceert in 2019 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bandai Namco geeft de game uit.

In de game keert hoofpersonage Sam terug naar zijn geboortedorp Basswood om de begrafenis van zijn beste vriend bij te wonen. Wanneer Sam de ochtend nadien wakker wordt met een bebloed shirt en een gat in zijn geheugen, gaat hij op zoek naar wat er is gebeurd.

Net als in de eerdere games van Dontnod Entertainment staan je persoonlijke keuzes centraal. Volgens de ontwikkelaar 'bepalen je herinneringen, keuzes en relaties met andere personages het lot van Sam'.

Eerder deze week lanceerde Vampyr. In onze Vampyr review beschreven we hoe de game vol goede ideeën zit, maar deze onvoldoende uitwerkt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties