Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dominion update voor LoL

Unieke nieuwe gamemode.

League of Legends (LoL), de gratis DotA game van Riot Games krijgt er een grote update bij. De zogenaamde Dominion update voegt een unieke gamemode toe, namelijk "Dominion". Het is hierbij de bedoeling dat je team zo lang mogelijk de 3 checkpoints op de map controleert. Wanneer je een checkpoint controleert verzamel je punten en het team met de meeste punten wint (denk aan Battlefield 2). De ontwikkelaars maken zich sterk dat het de grootste update ooit is voor LoL. Bovendien blijft de game helemaal free-to-play.

LoL is een game geïnspireerd op de bekende Defence of the Ancients (DotA) mod voor Warcraft III. Het vormt een genre apart, samen met Heroes of Newerth en de aankomende DotA game van Valve. In de game controleer jij een champion en moet je samen met je team vijandige champions en minions vernietigen. Dit zorgt voor leuke RTS gameplay.

Een trailer voor de nieuwe update kunnen jullie hier vinden.

Over de auteur
Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties