Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Doe mee aan de beta van Blur

Onze Deense collega's voorzien de codes.

We zijn nog nooit in Denemarken geweest, maar we houden vanaf vandaag net een tikkeltje meer van het land. Onze collega's bij Eurogamer Denemarken hebben namelijk een actie lopen waarbij je volledig gratis en zonder al teveel te moeten doen een code voor de multiplayer beta van Blur kan ontvangen. We leggen eventjes uit hoe je te werk moet gaan:

Je brengt een bezoekje aan Eurogamer Denemarken en daar klik je op de link "Få en Blur beta-key via Eurogamer.dk". Log vervolgens in met je Eurogamers-account (die je ook bij ons even kan aanmaken) en klik op "gå til denne side". Vervolgens moet enkel nog een klikje plegen op de knop "Fa din gratis gave" en hup, je krijgt een code van zestien cijfers te zien!

Met die code ga je vervolgens richting de website Blurgame.com waar je de zonet verkregen code ingeeft. Wat volgt is een bevestigingsmail dat je alles goed gedaan hebt in combinatie met de XBL-code waarmee je kan deelnemen aan de beta van de racegame Blur.

Let wel: de beta gaat pas van start op 8 maart. Blijf dus tot die tijd de code bijhouden. Ohw, en je moet geen geactiveerde Gold-account hebben om mee te doen aan de beta, Microsoft en Bizzare Creations geven je namelijk helemaal gratis twee dagen lang een Xbox Live Gold Account. Wat een schatten!

Getagged als

Reacties