Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dode Warzone-spelers veranderen in zombies

Call of Duty: Zombiezone.

Warzone-spelers die in bepaalde zones sterven, veranderen momenteel in zombies en jagen andere spelers op. Dat nieuwe evenement ging in de nacht van 15 op 16 april van start.

Wie sterft in een zone met een nucleair icoon, komt terug als een zombie met speciale vaardigheden. Zo kun je erg hoog springen, EMP-ontploffingen veroorzaken en is het mogelijk om met gasgranaten te gooien.

Als je als zombie sterft, ben je nadien ook definitief dood. Vrienden kunnen je wel nog steeds terug tot leven wekken als een menselijke speler.

Al het bovenstaande heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat het Call of Duty: Warzone Season 2 slotevenement met rasse schreden nadert.

Er is ook minder leuk Warzone-nieuws. Zo worden Call of Duty: Warzone hacks zo erg dat Call of Duty: Warzone cheaters nu worden verbannen op hardwareniveau.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties