Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

DOA: Paradise komt naar de PSP

Dead or Alive meets volleyball en handheld.

Tecmo Koei is duidelijk fan van ronde voorwerpen. Begin volgend jaar zullen PSP-bezitters namelijk deel kunnen nemen aan een potje volleyball, en dat met behulp van de welgevormde dames uit de Dead or Alive reeks.

Het spel zal door het leven gaan als Dead or Alive: Paradise en heeft als belangrijkste unique selling proposition dat er digitale borsten - gehuld in bikini - in beeld te zien zijn. Mocht deze zin je aandacht exponentieel de lucht in hebben gelanceerd, neem dan zeker eens een kijkje in de screenshot gallery van het spel.

Inhoudelijk valt er niet zo heel veel te vertellen. Je zult volleyball kunnen spelen op je PSP. Tecmo Koei liet ons echter ook weten dat er in vergelijking met Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball (Xbox) en Dead or Alive Xtreme 2 (Xbox 360) nieuwe eilanden en "naughty modes" hun opwachting zullen maken.

We kunnen nu al niet meer wachten om op de bus, met onze PSP en DOA: Paradise in de hand, een bejaarde vrouw op de bank achter ons te horen zuchten dat de jeugd geen waarden meer heeft.

Reacties