Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

DMCA takedown van Activision wijst op Call of Duty: Modern Warfare 3 release dit jaar

Nu enkel nog wachten op de officiële aankondiging.

Call of Duty 2023 is reportedly Modern Warfare 3.
Image credit: Activision.

De Call of Duty-game van dit jaar wordt naar alle waarschijnlijkheid Modern Warfare 3. Dat gerucht doet al even de ronde, maar lijkt nu te zijn bevestigd door een auteursrechtenclaim van Activision.

Twitteraar BobNetworkUK deelt beelden van een waarschuwing die hij van Twitter kreeg. Hij zou beelden hebben gedeeld van een 'nog niet uitgebrachte game genaamd Call of Duty: Modern Warfare 3'.

Over welke beelden het precies gaat, is niet duidelijk. Vermoedelijk zijn het echter beelden van de eerste alpha-versie van de game.

Er doen al maanden geruchten de ronde over Modern Warfare 3. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd alvorens de officiële aankondiging volgt. Zo zou de ontwikkeling in handen zijn van Sledgehammer Games en zouden onder andere Terminal en Scrapyard uit de originele Modern Warfare 2 in de game zitten.

Activision slaagt er voorlopig niet in om de geruchtenmolen stil te leggen, want vorige week raakte ook al bekend dat er in 2024 waarschijnlijk een nieuwe Call of Duty: Black Ops uitkomt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties