Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Uitbreidingen Titanfall op Xbox 360 later uit dan andere versies

Ontwikkelaar Bluepoint wel wederom verantwoordelijk.

Updates en downloadbare uitbreidingen voor de multiplayershooter Titanfall op de Xbox 360 komen later uit dan op de pc en Xbox One. Dat is te lezen op de website van de game. Ontwikkelaar Bluepoint Games staat wel in voor de overzettingen, net zoals de studio de hoofdgame heeft overgezet.

"Respawn Entertainment moet eerst zijn toevoegingen en verbeteringen voor de pc en Xbox One afwerken en nadien kan Bluepoint Games pas de nieuwste inhoud nemen en de Xbox 360 versie updaten," staat er op de website. Respawn is de hoofdontwikkelaar van Titanfall, die de versies voor pc en Xbox One ontwikkelt. "Electronic Arts werkt nauw samen met Respawn Entertainment en Bluepoint Games om het proces te stroomlijnen en de kloof tussen de releases te dichten."

Bluepoint Games werkt momenteel aan de overzetting van Content Update 2 en de downloadbare uitbreiding Expedition. Expedition komt deze maand naar de pc en Xbox One-versies van Titanfall. Vervolgens kom de content in juni ook naar de Xbox 360.

In de Titanfall review van ondergetekende lees je onder meer hoe de Xbox 360-versie van de game het doet ten opzichte van de pc en Xbox One-versie.

Getagged als

Over de auteur

Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties