Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

DLC voor Lara Croft morgen beschikbaar

Voegt co-op én extra level gratis toe.

Square Enix wist ons in samenwerking met ontwikkelaar Crystal Dynamics aardig te verrassen in de vorm van Lara Croft and the Guardian of Light, een downloadbare titel voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. We beloonden het spel dan ook met een dikke acht, met als een van de grote struikelpunten dat er geen online co-op beschikbaar was.

Maar zoals beloofd komt daar binnenkort verandering in. Meer zelfs: vanaf morgen zal Square Enix in de vorm een voor dertig dagen gratis DLC-pakket coöperatieve gameplay over het internet toevoegen aan The Guardian of Light. Een mooi gebaar, maar daar stopt het nog lang niet.

De download heeft namelijk de titel "All the Trappings" met zich meegekregen, en zal naast de co-op ook een "gloednieuw gebied vol met nieuwe mogelijkheden en puzzels aan het spel toevoegen," aldus het persbericht.

Mocht je Lara Croft and the Guardian of Light nog niet in huis gehaald hebben, dan raden we je dat ten sterkste aan in onze review. Misschien zorgt het onderstaande filmpje ook nog eens voor een extra duwtje in de goede richting.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties