Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

DLC voor God of War III is mogelijk

Team neemt nu even verdiende pauze.

Todd Papy liet zich net nog uit over de PlayStation Move en of de nieuwe motion controller ooit zijn weg zou vinden richting de God of War reeks, en nu deelt de man zijn mening over toekomstige DLC voor het voorlopig laatste avontuur van Kratos.

"Er zijn wel degelijk gesprekken gaande over toekomstige DLC voor God of War III. Het team verantwoordelijk voor het spel heeft momenteel echter een welverdiende rustpauze ingelast. Vanuit het standpunt van onze fans denk ik dat DLC zeker de moeite is, maar we zouden de ontwikkeling daarvan onze nieuwe projecten niet willen laten verstoren", aldus Papy.

"We gaan bekijken of er nog interessante dingen zijn die we aan de God of War serie willen toevoegen. Dingen die perfect binnen God of War III passen. We hebben al enkele ideeën in de pijplijn zitten, maar die zul je pas zien als ze ook daadwerkelijk goed genoeg zijn om uitgebracht te worden."

God of War III mag dan wel het einde van de trilogie zijn, begin deze maand liet Santa Monica Studios al weten dat dit niet per definitie het einde is voor Kratos. Of we ooit nog DLC voor deeltje drie zullen zien blijft voorlopig nog onduidelijk, maar we houden jullie op de hoogte mochten er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen.

Getagged als

Reacties