Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

DLC Skyrim volgende week onthuld?

Verwacht een grensverleggende update!

Bethesda's PR en Marketing vice president Pete Hines heeft in een tweet gemeld dat er volgende week wel eens een DLC uitbreiding voor de succesvolle RPG The Elder Scrolls V: Skyrim zou kunnen worden aangekondigd.

De DLC zal de eerste officiële grote uitbreiding zijn op Skyrim. Eerder liet Bethesda weten niet geïnteresseerd te zijn in het releasen van kleinere pakketten (ooh, blasted Horse Armor!) maar zich zou richten op grote uitbreidingen zoals zij ook eerder met Morrowind en Oblivion: The Shivering Isles hebben gedaan. Grote kans dus dat we een aanzienlijke hoeveelheid content in de vorm van nieuwe streken en spannende quests kunnen verwachten.

"Ik werk op dit moment aan informatie over de Skyrim DLC", zei Hines in zijn tweet. "Misschien hebben we volgende week meer nieuws? We zien wel. We zijn ook bezig met een Kinect release date".

The Elder Scrolls V: Skyrim en Kinect

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties