Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Skyrim: Dawnguard staat gepland voor deze zomer

Xbox 360 exclusief?

Er gaan al enige weken stellige geruchten dat Bethesda een belangrijke aankondiging zou doen over een toekomstige uitbreiding voor de succesvolle RPG The Elder Scrolls V: Skyrim. Inmiddels is er dan eindelijk bekendgemaakt dat Bethesda aankomende zomer de uitbreiding Skyrim: Dawnguard zal releasen.

Afgezien van een mysterieuze aankondiging op het blog van Bethesda ontbreken verdere details. Wel is bekend dat de uitbreiding vooralsnog eerst op Xbox 360 zal verschijnen.

Eerder maakte Bethesda bekend dat de toekomstige uitbreidingen meer als een echte expansion zouden aanvoelen in plaats van de kleinere DLC pakketten die zij bij Oblivion uitbrachten. Het zou dus zomaar kunnen dat Skyrim: Dawnguard als boxed variant te koop zal zijn in de winkels. Naar verwachting zal Dawnguard een aanzienlijke hoeveelheid quests, dungeons en nieuwe gebieden aan de game toevoegen.

Het internet gonst van de geruchten over de betekenis van de Dawnguard. Skyrim fans speculeren er lustig op los: zou het te maken hebben met vampieren of misschien de Mythic Dawn cult uit Oblivion? Of keren we terug naar de pittoreske dorpje Dawnstar om nieuwe avonturen te beleven? We zullen nog even geduld moeten hebben!

Skyrim: Kinect in actie.
Over de auteur
Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties