Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Lokale co-op Divinity: Original Sin - Enhanced Edition splitst het scherm niet altijd

Is afhankelijk van de afstand tot je medespeler in de game.

In Divinity: Original Sin - Enhanced Edition kun je samen met een vriend op één console in splitscreen spelen. Je ziet één groot speelscherm als je dichtbij elkaar speelt. Dwaal je verder van je medespeler af, dan deelt de game het scherm automatisch op in tweeën.

Online co-op is ook een mogelijkheid in de RPG. Ontwikkelaar Larian Studios toont deze spelopties in een nieuwe trailer.

De trailer toont ook hoe Divinity: Original Sin - Enhanced Edition omgaat met het maken van beslissingen in co-op. Je geeft bij keuzemomenten aan welke optie je kiest. Dit doet je medespeler ook. Indien jullie het oneens zijn, dan beslist de game op basis van een spelletje steen-papier-schaar wiens keuze wordt doorgevoerd.

Divinity: Original Sin Enhanced Edition lanceert volgende maand op de PlayStation 4 en de Xbox One. De consoleversie van Divinity: Original Sin werd in mei van dit jaar aangekondigd. Vorig jaar bracht de ontwikkelaar het origineel al uit op de pc. Lees hier de Divinity: Original Sin review van Bruce.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Patrick Just de la Paisières avatar

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Reacties