Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Divinity: Original Sin 2 binnen 12 uur gefinancierd

Eerste game had vier dagen nodig op Kickstarter.

De Kickstartercampagne van Divinity: Original Sin 2 heeft binnen 12 uur de gevraagde 500.000 dollar (ongeveer 440.000 euro) opgehaald. Voorganger Divinity: Original Sin had hier vier dagen voor nodig.

Het snelle succes van de Kickstartercampagne komt als een verrassing voor de Belgische ontwikkelaar Larian Studios. In een videoupdate deelt de Belgische studio mee dat je morgen stretch goals mag verwachten. Dit zijn extra features voor de game die toegevoegd worden zodra de fondsen hogere mijlpalen bereiken.

In zijn Divinity: Original Sin review noemt Bruce de eerste game "één van de beste RPG's van de afgelopen jaren, die op zijn beurt een klassieker vormt voor de komende generaties." Deze game komt eind dit jaar uit in een Enhanced Edition op PlayStation 4 en Xbox One.

De Kickstartercampagne voor Divinity: Original Sin 2 loopt nog 34 dagen. Larian Studios verwacht de game eind 2016 af te hebben voor de pc. Of consoleversies onderdeel uitmaken van de stretchgoals, wordt nog bekendgemaakt.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties