Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de Xbox Games with Gold voor maart

Vleermuizen en egels.

Microsoft heeft de Games with Gold voor de maand maart bekendgemaakt. Eigenaars van een Xbox One (X) of Xbox 360 kunnen volgende maand met onderstaande games aan de slag:

  • Batman: The Enemy Within - The Complete Season (Xbox One)
  • Shantae: Half-Genie Hero (Xbox One)
  • Castlevania: Lords of Shadow 2 (Xbox One, Xbox 360)
  • Sonic Generations (Xbox One, Xbox 360)

Batman: The Enemy Within - The Complete Season is de gehele maand maart gratis te downloaden. Castlevania: Lords of Shadow 2 is van 1 tot en met 15 maart verkrijgbaar, terwijl Sonic Generations van 16 tot en met 31 maart beschikbaar is. Shantae: Half-Genie Hero is ook vanaf 16 maart te downloaden en is gratis beschikbaar tot en met 15 april.

Wie de Xbox Games with Gold voor de maand februari nog niet heeft gedownload, doet dat best zo snel mogelijk. Momenteel is onder andere Call of Cthulhu gratis beschikbaar.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties