Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de tien beste voetballers in FIFA 20

Inclusief een Nederlander en twee Belgen.

EA Sports heeft de lijst met beste voetballers in FIFA 20 bekendgemaakt. Daarin staat Lionel Messi deze keer op de eerste plaats. Vorig jaar moest Messi die eerste plaats nog delen met Cristiano Ronaldo. Nog opvallend: met Eden Hazard, Kevin De Bruyne en Virgil Van Dijk staan er maar liefst twee Belgen en een Nederlander in de top 10.

Daarnaast zijn er dit jaar nog enkele opvallende verschuivingen. Zo tuimelen Sergio Ramos, Luis Suarez, David de Gea en Tony Kroos allemaal uit de top 10. Liverpool-spelers Mohamed Salah en Virgil Van Dijk maken na winst in de Champions League dan weer een flinke sprong voorwaarts.

Dit is de volledige top 10:

  1. Lionel Messi
  2. Cristiano Ronaldo
  3. Neymar Jr.
  4. Eden Hazard
  5. Kevin De Bruyne
  6. Jan Oblak
  7. Virgil Van Dijk
  8. Mohamed Salah
  9. Luka Modrić
  10. Marc-André ter Stegen

FIFA 20 lanceert op 27 september. Eerder onthulde EA Sports al dat Eden Hazard en Virgil van Dijk op de cover van FIFA 20 prijken.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties