Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de Ratchet and Clank: Rift Apart pc-vereisten

Speelbaar zonder SSD.

Ontwikkelaar Insomniac Games heeft de pc-vereisten voor Ratchet and Clank: Rift Apart onthuld. Wie geen SSD heeft, kan de game in de minimale vereisten spelen met een HDD.

Er zijn in totaal vijf verschillende categorieën van vereisten die gaan van de minimale vereisten tot de instellingen waarbij de game gebruikmaakt van ray-tracing in een 4K-resolutie aan 60 FPS.

De pc-vereisten van Ratchet and Clank: Rift Apart.

Ratchet and Clank: Rift Apart komt op 26 juli uit voor pc. Bij de aankondiging van die port ontdekte je wat die versie allemaal in zijn mars heeft.

Wie graag meer ontdekt over de PlayStation 5-versie van deze game, leest best eens de Ratchet and Clank: Rift Apart review van Carl.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties