Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de PlayStation Now games van maart

Enkele kleppers van formaat.

Shadow of the Tomb Raider, Control en Wolfenstein 2: The New Colossus zijn drie van de meest opvallende namen tussen de elf games waarmee de PlayStation Now-bibliotheek in maart uitbreidt.

In Shadow of the Tomb Raider probeert Lara Croft de apocalyps te stoppen. Om daarin te slagen, doorkruist ze een dodelijke jungle, ontdekt ze gevaarlijke tombes en moet ze voorbij enkele mentale uitdagingen. Meer over de game kom je te weten in onze Shadow of the Tomb Raider review.

In Control word je daarentegen onverwacht de directeur van een geheime organisatie in hartje New York. Die is overgenomen door een buitenaardse dreiging. Als Jesse Faden probeer je met behulp van enkele superkrachten de organisatie te redden. Hoe je alles onder controle houdt in de game lees je in onze Control review.

Wolfenstein 2: The New Colossus katapulteert ons ten slotte naar een fictieve versie van de Verenigde Staten in het jaar 1961. Daar bezetten de Nazi's het land. Het is aan jou om sterke verzetsleiders te rekruteren en de Duitsers te verdrijven. Hoe leuk het is om Nazi's af te knallen, vind je in onze Wolfenstein 2: The New Colossus review.

Dit zijn de acht andere titels die in maart hun opwachting maken:

  • Dead or Alive 5 Last Round
  • Nascar Heat 3
  • Nights of Azure
  • Nights of Azure 2: Bride of the New Moon
  • Romance of the Three Kingdoms 13
  • Toukiden 2
  • Toukiden Kiwami
  • Warriors All-Stars

Momenteel heeft de streamingdienst al meer dan 700 games voor de PlayStation 3 en PlayStation 4 met kleppers als Horizon: Zero Dawn, PlayerUnknown's Battlegrounds en de BioShock-serie.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties