Skip to main content

Dit zijn de nieuwe Warzone: Season 3 Reloaded gebouwen, wapens, operators en killstreaks

Yippee ki-yay.

De Call of Duty: Warzone Season 3 Reloaded update voegt nieuwe gebouwen, wapens, operators en killstreaks toe aan de battle royale game. De update lanceert op 20 mei en focust zich op actiefilms uit de jaren '80: Die Hard en Rambo.

De map ziet er na de update grondig anders uit. Nakatomi Plaza uit de eerste Die Hard verschijnt dan in Downtown en vervangt de Broadcast Tower. Er zijn verschillende optionele objectives, zoals het ontmantelen van C4 op het dak en het kraken van de kluis.

Er zijn ook 10 nieuwe Survival Camps in Verdansk, als referentie naar Rambo: First Blood Part 2. Hier kun je speciale loadout items of dog tags van andere soldaten vinden.

Tot slot is de CIA Outpost een nieuwe locatie in het noordwesten van Verdansk.

Rambo en John McClane zijn van 20 mei tot 19 juni beschikbaar als operators. Je moet ze kopen met hun respectievelijke bundels in de Black Ops Cold War en Warzone store. Je krijgt naast de personages ook legendary weapon blueprints, calling cards en emblem, en een epic watch en charm.

Warzone krijgt ook een limited-time modus genaamd Power Grab. De startcirkel en hoe die krimpt is kleiner dan in een normaal potje Warzone, maar er is geen Gulag. Je kunt tijdens Power Grab dog tags verzamelen van vijanden die je doodt (zoals in Kill Confirmed) of door Contracts te voltooien. Daarmee kun je beloningen verdienen zoals een UAV, je squadleden reviven of zelf reviven.

De combat bow killstreak komt ook naar Warzone, na eerder in Black Ops Cold War te zitten.

Warzone krijgt eveneens de ballistic knife, de baseball bat en het AMP63 pistool.

De Season 3 Reloaded update is tussen de 7.1 en 13.1 GB groot voor wie Black Ops Cold War heeft, en tussen de 14.6 en 18.1GB voor wie enkel Warzone heeft.

Neem zeker ook een kijkje naar de nieuwe maps, wapens en operators in Black Ops Cold War Season 3 Reloaded.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Read this next